kopparskål
kopparskål
kopparskål
kopparskål
kopparskål
kopparskål
kopparskål
kopparskål
Kupari kulho pyöreä 50
1 100,00 €

Luo ainutlaatuinen asennus!

Kauniit kuparikulhot eri muotoisina ja kokoisina luomaan kauniita suihkulähteitä puutarhaan tai julkiseen puistoon esim. Kuparituotteet on peitetty ohuella kerroksella läpinäkyvää lakkaa, mutta ajan myötä ne saavat kuparille tyypillisen vihertävän patinan.

Jokaisen kulhon alaosassa on kaksi sisäkierteistä 1½ ”sisääntuloaukkoa. Yksi on keskitetty ja tarkoitettu vedelle. Sen mukana tulee kierteinen kupariputki, joka voidaan ruuvata siihen johtamaan vettä ylöspäin haluttaessa ja pitämään valaistus paikallaan (valinnainen). Toinen istuu hieman sivulle ja on tarkoitettu vetämään virtajohtoa valaistusta varten. Jos et halua käyttää sitä, sen mukana tulee tulppa.

Tämä malli on pyöreä ja siinä on aukko, joka luo vesiputouksia kulhosta, kukin vesiputous on 30,5 cm leveä. Voit vain saada sen ja antaa veden virrata reunan yli alaspäin olevaan keruualtaaseen tai sijoittaa pumppu pohjaan, joka kiertää vettä kulhossa. Jos yhdistät sen johonkin muuhun, jolla on ulostuloaukko, voit antaa veden virrata kulhosta toiseen ja sitten pumpata sen ympäri. Jälkimmäistä varten kaivat alas säiliön / rakennelman kumilla, joka varastoi kiertävän veden.

On valinnainen pohja kulhon nostamiseksi hieman maasta, katso yksi kuvista miltä se näyttää.

Älä käytä sinkkiä sisältäviä tuotteita kuparia sisältävissä tuotteissa.

Takuu

2 vuotta

Materiaali

Kupari

Koko

∅× K: 70×25,4 cm