Utbyteslysrör 5W philips
Utbyteslysrör 5W philips
Utbyteslysrör 5W philips
Utbyteslysrör 5W philips
Loisteputki 5 W Philips
22,00 €

Jotta UVC-laitteen teho säilyisi, loisteputki on vaihdettava kerran vuodessa.

 

Koodi
SSB836
Kategoria

UVC toimii pumppaamalla vettä sähköisen ultraviolettiloistelampun ohi ja valaisemalla sen. Tämä saa yksisoluiset valaat (jotka aiheuttavat vihreää vettä) paakkuuntumaan yhteen, jotta ne voidaan siepata ja hajottaa biologisessa suodattimessa.
Hyvä sivuvaikutus on, että jopa vedessä vapaat vaaralliset bakteerit kuolevat. UVC on vaaraton kaloille, kasveille ja muille eläimille. Se ei vaikuta suodattimessa oleviin luonnollisiin bakteereihin eikä muutenkaan häiritse lammen luonnollista hajoamista. Vain hiukkaset, jotka ovat vapaasti vedessä ja läpäisevät UVC-loisteputken, vaikuttavat.

Loistelamppu on vaihdettava kerran vuodessa, jotta UVC-vaikutus säilyy. Kun vaihdat lamppuja, tarkista samalla, että kvartsiputki ei ole samea. Siinä tapauksessa se on vaihdettava parhaan tehon saavuttamiseksi.

Oletko juuri vaihtanut UVC-lampun, mutta se ei syty? Monissa suodattimissa ja UVC-yksiköissä on turvakytkin, joka estää lamppua syttymästä, ellei suodatin ole kokonaan koottu.

Kun vaihdat osia yksikköön, varmista aina, että voitele tiivisteet ja O-renkaat varmistaaksesi, että saat ne oikeaan paikkaan ja että ne tiivistyvät kunnolla.

Tämä lamppu korvaa lampun, jolla oli aiemmin tuotenumero V40412.

Merkki: Philips

Mitat: L 105 mm

Teho: 5W

Jännite: 230 V

Lampun kantatyyppi: PL-S