algostop bio
Alg-Stop Bio 2,5 kg
44,00 €

Biologinen leväsuoja rihmaleviä vastaan ​​heikentää myös tulevaa leväkasvua.

Ensimmäisellä käyttökerralla lisää 1 kg 20 000 litraa lampivettä 3 viikon ajan kerran viikossa. Kerran kuukaudessa 1 kg 30 000 litraa lampivettä kohden.

Koodi
SSC816

Erilaisten luonnonmineraalien, kivijauhojen, luonnonzeoliitti (Clinoptilolite) ja magnesiumnatriumsulfaatin erikoisaineet luovat veteen biologisen tasapainon, joka on erittäin kilpailukykyinen rihmaleviä vastaan. Koostumus tukee lammessa jo olevia jätettä hajottavia bakteereja vähentämällä vedestä ylimääräisiä ravinteita. Rihmalevät eivät enää pysty täyttämään ravitsemuksellisia tarpeitaan ja lopettavat sitten kasvun. Koska Alg-Stop Bion lisäämisen jälkeen leville ei ole enää tarpeeksi ravinteita, kasvu hidastuu merkittävästi ja rihmalevät haalistuvat 3 viikon käytön aikana.

Alg-Stop BIO:n käyttö ei vaikuta muihin vesikasveihin. Alg-Stop BIO ei vaikuta suoraan rihmaleveen, vaan poistaa sen selviytymisen edellytykset. Valmiste ei sisällä biosidisia aineosia.

Lamikkokalojen hyvinvoinnin parantamiseksi Alg-Stop BIO rikastaa vettä myös arvokkailla mineraaleilla.

Alg-Stop BIO sopii hyvin myös uimalammikoihin ja on vaaraton ihmisille, kaikille lammen asukkaille ja myös lammikosta juoville eläimille.

Annostus:

Ensimmäisellä käyttökerralla lisää 1 kg 20 000 litraa lampivettä 3 viikon ajan kerran viikossa.
Kerran kuukaudessa 1 kg 30 000 litraa lampivettä kohden.

Ripottele Alg-Stop BIO:ta koko veden pinnalle. Säännöllisellä käytöllä saavutetaan biologinen tasapaino, vesi muuttuu kristallinkirkkaaksi ja levämäärä vähenee merkittävästi.
Muut rihmalevän vastaiset lääkkeet eivät ole välttämättömiä.