Bioclear XL 80000 L
Bioclear XL 80000 L
Bioclear XL 80000 L
Bioclear XL 80000 L
Bioclear XL 80000 L
Bioclear XL 80000 L
Bioclear XL 80000 L
Bioclear XL 80000 L
Bioclear XL 80000
1 550,00 €

Bioclear on painesuodatin joka yksinkertaistaa kunnossapitoa puutarhalammessa.

Suositeltavat pumput.

Valitse Eco Filterpump 12000, PondoMax Eco 11500C ja Superflow Techno 12000 12V vain alle 40000 litran lammikoihin.
Valitse tehokkaampi pumppu maksimaalista suodatusta varten ja jos kokonaisnostokorkeus on yli 1,5 metriä
Kun valitset SuperFlow Techno Pron ja 22000S:n ja Vario LV 22000 12 V:n, sitä voidaan käyttää enintään 70 %:lla.
Nostokorkeus suodattimen jälkeen ei saa ylittää 1 metriä.

Koodi
V40212

Bioclear XL 80000 on yhdistetty painetta ja beadsuodatin mikä yksinkertaistaa ylläpitoa lampisi .. Suodatin on useita älykkäitä ominaisuuksia
1. Se voidaan helposti puhdistaa takahuuhtelulla ja kahva joka raapii suodattimen matot.
2. On varustettu integroidulla UVC 55 W  / vihreä vesi vastaan.
3. On helppo tarkistaa, että UVC lamppu palaa.
4. On mahdollista kaivaa vähintään 2/3 osa. Tämä auttaa, kun haluat piilotettu asennus. Jos kaivaat alas et voi käyttää tyhjennystulppa alareunassa tämän suodattimessa.
Vesi voi edetä korkeammalle pisteeseen suodatin jälkeen , kun se on täysin tiivis.

Pumppu työntää veden suodattimen läpi suodatinmateriiaali koostuu sienistä , joka antaa hyvän biologisen hajoamisen ja useita vaahtomuovi sieneiä eri huokosiin. keltainen sienet viihtyvät bakteerit, jotka vaativat vähän happea ja hajottaa nitraatit joka muodostetaan tavallinen kaasu. Tämä estää levän jotka tarvitsevat nitraattia ravintoa. Karkeassa sienessä (sininen) viihtyy enemmän happea kuluttavia bakteerit, jotka hajoavat myrkyllisiä nitraatteja, jotka ovat muutoin vaarallisia kaloille. Suodatintankkiin on 185 litraa.

 

Painesuodattimen paine ei saa nousta liian korkeaksi. Jos esimerkiksi käytät pitkiä letkuja ja tehokasta pumppua, voi olla hyvä käyttää painemittaria varmistaaksesi, ettei paine ole liian korkea.
Suurin virtaus tämän suodattimen läpi on 18000 litraa/tunti.
Nostokorkeus suodattimen jälkeen ei saa ylittää 0,5 metriä.

Lammet, joissa on paljon kalaa/koita:
Jos lammessasi on suuri kuormitus, on suositeltavaa täydentää sitä enemmän UV-säteilyllä. Saatavilla tässä tuotteen vaihtoehdoista.

Laske UVC-vaikutus:
Altaat ilman kalaa/uimalammet: 1 W UVC-vaikutus per m³ vesitilavuus
Kalalammet: 2 W UVC-teho per m³ vesitilavuus
Koi-lammet: 4 W UVC-teho per m³ vesitilavuus

Miksi BioClear XL on niin tehokas?
BioClear XL yhdistää kaksi hyvää suodatinratkaisua ja hyödyntää molempien parasta.

Suodatinsienien suuri etu on se, että ne ovat erittäin hyviä hiukkasten sieppaamisessa ja että hajoamisbakteerit viihtyvät suurella pinta-alalla. Bioclear XL:ssä on kahdella eri tiheydellä varustettuja sieniä, jotta sekä happea että ei-happea vaativat bakteerit viihtyvät. Ongelmana on, että sienet voivat tukkeutua ja niitä on vaikea puhdistaa. BioClear XL:n täysin nerokas tekniikka tekee puhdistamisesta paljon helpompaa. Pyörität yläosan kampea ja sienet kaavitaan pois, ei puristeta yhteen. Kun lika jää sienien ulkopuolelle, lika huuhtoutuu takaisin pois, ei pölyn muodossa, kuten suodatinsieniä puristettaessa yhteen, vaan kokonaisena.

Kun sieniä käytetään esisuodattimena, suuremmat hiukkaset, kuten rihmalevät, eivät pääse helmiin. Helmet sijaitsevat pystysuorassa koko suodattimen sivuilla. Silloin happipitoista puhdasta vettä virtaa maksimaalisesti, ja saat vertaansa vailla olevan hajoamisen verrattuna siihen, kun helmet ovat vain yhdessä kerroksessa. Helmillä on huomattavasti suurempi hajoamispinta kuin perinteisissä helmisuodattimissa olevilla helmillä. Ne on suunniteltu pieniksi "vaihteiksi", mikä lisää aktiivisen suodattimen pintaa dramaattisesti. Samaa tekniikkaa käytetään perinteisissä puhdistamoissa niiden biologisissa loppuvaiheissa. Anna luonnon tehdä työt on hyvä iskulause.

BioClear XL on ainutlaatuinen, sillä siinä on myös sisäänrakennettu UV-C, jonka vesi kulkee läpi ennen kuin se tulee lampeen. Normaalisti sisäänrakennettu UV-yksikkö riittää, mutta suuressa kuormituksessa tai keskellä kesää saatat tarvita ylimääräistä UV-säteilyä. Sitä käytetään sitten vain silloin, kun sitä todella tarvitaan.

Sähkökaapelin pituus
5 m
Tuloaukko
32/40/50 mm letkulle
Ulosvirtaus
32/40/50 mm letkulle
Max vattenflöde genom filtret
18000 liter / timmen