Luftpump Lp
Ilmapumppu LP-150, (12300) IP54
850,00 €

Erittäin hiljainen ilmapumppu. Lammille 70 m³ ja enemmän.

Koodi
A10500-150
Kategoria

Thomasin ilmapumput ovat korkealaatuisia, ja niille on ominaista korkea hyötysuhde ja hiljainen toiminta.

Tällä pumpulla on suuri kapasiteetti. Ota meihin yhteyttä ennen tilaamista, jotta se konfiguroidaan oikein pistorasioiden lukumäärän ja mittojen suhteen.

Yleistä ilmapumpuista
Erittäin hyvä tapa pysyä jäättömänä lammikossa talvella on käyttää ilmapumppua. Alhainen energiankulutus tarkoittaa, että se maksaa itsensä nopeasti takaisin.
On tärkeää, että ilmapumppu käy koko ajan talven ajan, sillä pysähtyminen voi aiheuttaa kalvojen jäähtymistä ja jäykistymistä ja halkeilua, kun pumppu käynnistetään uudelleen.

Kesälläkin ilmapumppu on erittäin hyödyllinen. Kuuma vesi pidättää happea huonommin kuin kylmä vesi, kun taas hajoamisprosessi kuluttaa paljon happea. Jos lammessa on kalaa, on olemassa riski, että se kärsii hapenpuutteesta kuumina kesäöinä, jos et lisää happea. Se johtuu mm että kasvit vapauttavat happea päivällä, mutta yöllä sen sijaan kuluttavat happea ja vapauttavat hiilidioksidia.

Laita kuivaan ja viileään esim. laatikossa tai lämmittämättömässä ulkorakennuksessa. Jos pumppu on lämmin, letkuihin muodostuu kondenssivettä, joka jäätyy talvella ja estää ilmavirran.

Asennus on aina tehtävä maasulkukytkimien kautta.

Vinkkejä Ilmastuskivi ja ilmapumput
Seuraavat tekijät vaikuttavat pumpun tehoon:

* Taivutetut/taitetut ilmaletkut
* Ilmakivet on sijoitettu liian syvälle pumpun tehoon nähden
* Ilmakivet ovat liian pieniä
* Vanhat / tukkeutuneet ilmakivet (Puhdista tai vaihda säännöllisesti)
* Liian vähän ilmakiviä Liian pitkät letkut liian kapeassa mitassa. Vältä 4 mm, käytä sen sijaan 9 mm, jos olet menossa yli 5      metriä ja mieluiten 19 mm, jos olet menossa yli 10 metriä.
* Jos ilmakiviä/ilmaletkua ei käytetä, seurauksena voi olla, että pumppu Ajaa ylikierroksilla ja sitten kuluu etukäteen.

Yllä olevat tekijät johtavat siihen, että pumppu ei pysty purkamaan painetta (tai tekee sen riittävästi), mikä voi johtaa pumpun ylikuumenemiseen. Tämä puolestaan ​​voi johtaa kalvojen rikkoutumiseen tai pahimmassa tapauksessa pumpun sähköosien rikkoutumiseen.
Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää ilmapumpun ja ilmakivien valinnasta.

Valmistaja: Thomas / Yasunaga

Takuu: 2 vuotta (ei kalvoa)

Sijainti: IP54 ulkona, suojaa sateelta/lumelta.

Äänitaso: 43 dB (A)

Pumppukotelon mitat (K×L×P): 22 × 18 × 23 cm

Jännite: 230 V

Teho: 130 W

Sähkökaapelin pituus: 1,6 m

Ilmanpoistoaukkojen lukumäärä: 1 kpl (19 mm) + kumiadapteri 19 mm ilmanjakajalle.

Kapasiteetti: 1 metrin syvyys: 12300 litraa/tunti, 2 metrin syvyys: 9000 litraa/tunti, 12300 litraa/tunti – alkaen 70 m³