UVC
Utbyteslysrör 11 W HQ2
UVC
Utbyteslysrör 11 W HQ2
UVC-Lamppu 11W HQ2
23,00 €

UVC toimii pumppaamalla vesi ultraviolettivalaisimen ohi ja valaistu. Tämä aiheuttaa yksisoluisten nielemisten (jotka aiheuttavat vihreää vettä) kasaantumisen, jotta ne voidaan tarttua ja hajottaa biologiseen suodattimeen.

Koodi
V40414
Kategoria

Hyvä sivuvaikutus on se, että jopa vaaralliset bakteerit löytyvät veteen tapetaan. UVC on vaaratonta kalalle, kasveille ja muille eläimille. Se ei vaikuta suodattimen sisältämiin luonnollisiin bakteereihin eikä se häiritse lampun luonnollista hajoamista. Vain hiukkaset, jotka ovat vapaita vedessä ja kulkevat UVC-loistelampuilla, vaikuttavat.

Loistelamppu on vaihdettava kerran vuodessa UVC: n vaikutuksen säilyttämiseksi. Vaihdettaessa lamppua tarkista, että kvartsiputki ei ole samea. Tällöin se on korvattava

Eikö UVC-valo suodattimesi palaa.
Oletko juuri vaihtanut UVC-lamppusi, mutta ei sytytä? Monilla suodattimilla ja UVC-laitteilla on turvakytkin, joka saa lampun palaa, kunnes suodatin on kokonaan koottu.

Tämä valaisin sopii esimerkiksi Pondteam-yksiköiden seuraaviin:
Bioclear 5000
Powerclear 10000
Powerclear 15000
ClearEco 5000

Huomaa, että tuotteella ei ole oikeutta palauttaa. Jos et ole varma, jos se sopii laitteeseesi, ota meihin yhteyttä ennen tilaamista.

Kun vaihdat osia yksikköön, aina voitele tiivisteet ja o-renkaat varmistaaksesi, että ne on asianmukaisesti suljettu ja suljettu oikein.