UVC-Enhet Amalgam 130 W
UVC-yksikkö Amalgaami 130 W
1 150,00 €

Tämä on tehokas UV-C-yksikkö, jossa on erittäin tehokas amalgaamilamppu.

Koodi
SSB679A

UVC-yksikkö on erittäin tehokas vihreää vettä vastaan ​​puutarha-altaassa, vihreä vesi johtuu yleensä keijulevästä. UV-valo tappaa keijulevää, jotka sitten tarttuvat yhteen ja jotka voidaan tarttua ja hajottaa suodattimen avulla.

Tämä UVC-yksikkö on helppokäyttöinen ja se voidaan sovittaa erilaisiin pumppuihin ja lampiin. Vankka ja tehokas muotoilu tekee siitä sopivan vaativiin asennuksiin, esimerkiksi. suuret puutarhalampiin ja lammet Koikarpilla. Erittäin hyvä yhdessä Bead-suodattimien kanssa, joissa ei ole sisäänrakennettua yksikköä.

Laite on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Se tekee siitä erittäin kestävän ja luotettavan. UV-säteet heijastuvat myös paremmin teräkselle, mikä lisää vaikutusta laitteeseen. Tehokkaiden Amalgam-lamppujen käyttöikä on noin 12000 tuntia ("tavallisten" yksikköjen osalta noin 8000 tuntia) ja sen pitäisi mennä koko päivän kauden aikana.
Kvartsilasi (lasiputki, jossa lamppu istuu) tulee puhdistaa säännöllisesti muutaman kerran vuodessa, jotta levien vaikutusta ei vähennetä.
Mukana on 130 W lamppu.

Laitteessa on kytkin, joka sammuttaa lampun, jos veden virtaus lakkaa.

vinkki UVC-yksikön kvartsilasin puhdistamiseen on käyttää PumpCleania, joka poistaa kalkin ja muut lika.

Asennus on aina suoritettava maasulkuvirtasuojalla.

Teho
130 W
Takuu
3 vuotta (ei lampu)