Anti Alg, 1,2 kg till 24000l mot trådalger
Anti alg rihmalevien torjuntaan, 1,2 kiloa 24 000 litraan vettä
52,00 €

Anti alg on erittäin tehokas valmiste puutarha-altaan rihmalevien torjuntaan.

Ainetta sirotellaan veden pinnalle rihmalevien yläpuolelle. Muutaman tunnin kuluttua aine on tehonnut ja hajottanut leväsolut. Tuloksena on, että levät irtoavat ja nousevat pintaan kellumaan. Siitä ne on helppo poistaa esimerkiksi haavilla.

Koodi
V70153

 

Valmiste tehoaa parhaiten, jos se sirotellaan suoraan rihmalevien päälle, mutta sen voi myös sekoittaa pieneen määrään vettä ja lisätä suoraan altaaseen. Vältä aineen sirottelemista suoraan kasvien päälle, sillä silloin niihin voi tulla keltaisia laikkuja.

Pyydystä irronneet levät haavilla.

 

Valmistetta voidaan käyttää kaksi kertaa 14 päivän sisällä, mutta sen jälkeen on pidettävä kuukauden tauko. Jos levänmuodostus on hyvin runsasta, suosittelemme vesiarvojen palauttamiseksi lisäämään muutaman päivän kuluttua Koi stabilia tai Pond balansia.

 

Vaaratonta altaan kasveille, kaloille ja muille eläimille. Haluamme kuitenkin varoittaa siitä, että rihmalevät ovat joskus merkki huonosta vedenlaadusta. Jos silloin lisätään Anti algia, vesiarvot muuttuvat nopeasti, mikä voi olla vaarallista jo valmiiksi sairaille tai huonokuntoisille kaloille.

 

Pondteamin kaikkien vedenparannusaineiden käyttöohjeet.

 

Anti algia käytettäessä on normaalia, että voimakas ilmastuminen muodostaa veden pinnalle valkoista vaahtoa.

 

Hyvä haavi on erittäin tehokas keino Anti alg rihmalevien torjuntaan -valmisteen käytön jälkeen irronneiden rihmalevien pois poimimiseen.

 

Vedenparannusaineiden ja kalojen lääkkeiden käyttöohjeet osa 1.

Vedenparannusaineiden ja kalojen lääkkeiden käyttöohjeet osa 2. 

Pakkauskoko
1,2 kg, purkki
Rittää
Riittävä hoitamaan 24000 litraa.