UltraBead UB-60
UltraBead UB-60
UltraBead UB-60
UltraBead UB-60
UltraBead UB-60
UltraBead UB-60
UltraBead UB-60
UltraBead UB-60
UltraBead UB-60
UltraBead UB-60
UltraBead UB-60
UltraBead UB-60
UltraBead UB-60
2 080,00 €

UltraBead-sarjan suodattimet ovat painesuodatin, niille jolla on suuria Lampeja ja paljon kalaa. Se on hyvin todistettu, kompakti suodatin. Toimii hyvin myös uima-altaiden, makean ja suolaisen akvaarioiden parissa.

Koodi
SSK403
Kategoria

Kaikki mallit on varustettu täysin uudella mallilla venttiilissä, jossa on integroitu ohitus! Tämä takaa maksimaalisen virtauksen pienellä  painehäviöllä.

Helmisuodattimet ovat suljettuja suodattimia, jotka ovat paineen alaisia. Säiliöt on täytetty miljoonilla pienillä muovipalloilla. Nämä kelluu ja suodattaa sekä mekaaninen mekaaninen suodatus että näiden helmien valtava pinta tarjoavat myös biologisen suodatuksen.

Mekaaninen suodatus: Helmet kelluvat suljetussa astiassa ja pakataan hyvin lähellä toisiaan. Pumpun paine tekee että vesi virtaa ylöspäin helmien läpi. Pienet likahiukkaset tarttuvat palloihin. Mitä kauemmin suodatin on aktiivinen, sitä enemmän biokalvo on pallojen ympärillä ja siksi pienet hiukkaset voidaan suodattaa (alle 10 mikronia!).Biologinen suodatus: Luodin pinta on noin 1600 m2 / m³, joten helmien ympärillä oleva biokalvokerros on erittäin suuri. Tässä hyötyvät bakteerit menestyvät, jotka kuluttavat suuria määriä ammoniakkia, nitriittiä ja nitraatteja.


Takahuuhtelu on yksinkertainen ja vaatii vain muutaman minuutin aikaa. Yläosan kahva ja suodattimen päällä olevan ilmapumpun läpi helmi liikkuu ja lika vapautuu niistä. Vapauta sitten likainen vesi tämän ulosaukkon läpi, katso lisää käyttöoppaasta puhdistusta varten.

Tämä suodatin voidaan liittää joko putkiin tai letkuyhteyksiin. Riippumatta siitä, mitä sinun tarvitsee ostaa, tarvitset yhteyksiä, jotta voit liittää sen järjestelmään. Jos tarvitset apua mitä tarvitset, ota meihin yhteyttä.


Suosittelemme myös tutustumaan valmistajan käsikirjaan saadaksesi lisätietoja.


Tämä suodatin toimii erinomaisesti esimerkiksi pohjaventiili ja esisuodattimen kanssa. Ultra Sieve, katso luonnos ehdotuksista asennusta varten.

Yhdessä UltraBeadiin voidaan käyttää sekä letkua että putkea. Täällä käymme läpi, mitä tarvitaan kullekin ratkaisulle.
Nämä suodattimet ovat hyvin joustavia. Ole hyvä ja ota yhteyttä, jos sia on kysymyksiä asennuksesta.

letku
50 mm - siirtyminen langan letkun liitäntään - tämä mahdollistaa jaettavan kytkennän, jota suositellaan aina.
63 mm - siirtyminen langan + letkun liitäntään - tämä mahdollistaa jaettavan kytkennän, jota suositellaan Aina.

Takuu
10 vuotta suodatin astia ja 5 V putkiliitimessa
Tuloaukko
63 mm för rör
Ulosvirtaus
63 mm putkiliitos
Suurin veden virtaus suodattimen läpi
18000 liter / timmen
Suodatinmateriaali
Muovikuulia
Suodatintilavuus
120 litra